ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYMСАУНАТЯЛОТО ИСКА ДА ДИША ОЩЕ!

От древността са известни благотворните ефекти на сауната върху човешкото тяло. Високата влажност и температура буквално отпушват по невероятен начин порите на кожата, за да може да “диша”. Огромна част от токсините в организма се освобождават посредством този най голям орган на организма. Жизненият тонус и кръвообращението се подобряват, особено ако се практикува шоково със студени душове или поливане на тялото обилно със студена вода. Това е невероятно добра практика за повишаване имунната защита на организма и укрепване на сърдечно-съдовата система. Ефектът върху нервната система също е положителен. Напрежението драстично спада и се чувстваш леко и приятно.

Сауната е чудесно средство за разпускане след тренировка, след тежък работен ден или за да прочистите организма си и да накарате кожата си да “диша”.

Здравен и спортен център “Аякс” предупреждава:
Сауната не се препоръчва за хора страдащи от заболявания на сърдечно-съдовата система, високо кръвно, проблеми с белите дробове!

За препоръки, моля, консултирай се с твоя личен лекар.

КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:


ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: