ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM



КАРДИО ФИТНЕС

С РИТЪМА НА СВЕЖЕСТТА
Няма нищо по-добро от тичането сутрин, на въздух, сред природата, да покараш колело, да се поразходиш. Но няма нищо по-лошо от това да зависиш от времето или разстоянията.
Ние ти предлагаме решение! Кардио залата на здравен и спортен център “Аякс” е оборудвана с уреди на световноизвестната марка TECHNOGYM. С невероятно добър ефект върху кръвообращението и сърдечната дейност кардио уредите са незаменими при добра загрявка преди фитнес тренировка, за отслабване или поддържане на теглото, за общо тонизиране и раздвижване на тялото.

БЯГАЩИ ПЪТЕКИ
За разходка, бързо ходене, тичане с контрол на терена – равнен, наклонен и насечен. Чудесни уреди за симулация на истинско бягане със контрол на скоростта, наклона на терена и постоянен мониторинг на сърдечната дейност. Незаменими за отслабване и повишаване на общия тонус. При постоянни тренировки с подходяща честота тичането и бързото ходене подобряват дишането и работата на сърдечно-съдовата система. Повишава се естествената имунна защита на организма.

КРОС ТРЕНАЖОРИ
Симулатори на ски бягане. Незаменими за стягане на краката, ханша, ръцете и общо укрепване на организма и сърдечната дейност. С контрол на усилието и мониторинг на сърдечнана дейност. Изключително подходящи за отслабване, поддържане на теглото и общо раздвижване за повишен тонус. При постоянни тренировки с подходяща честота се подобрява дишането и работата на сърдечно-съдовата система. Повишава се естествената имунна защита на организма.

СТЕП ТРЕНАЖОРИ
Симулатори на качване по стълби. Незаменими за стягане на краката, ханша, ръцете и общо укрепване на организма и сърдечната дейност. С контрол на усилието и мониторинг на сърдечната дейност. Изключително подходящи за отслабване, поддържане на теглото и общо раздвижване за повишен тонус. При постоянни тренировки с подходяща честота се подобрява дишането и работата на сърдечно-съдовата система. Повишава се естествената имунна защита на организма.

ВЕЛО ТРЕНАЖОРИ
Малко хора не познават тези уреди. Идеални за общо укрепване на тялото, сърдечно-съдовата дейност и краката. Изключително подходящи за отслабване, поддържане на теглото и общо раздвижване за повишен тонус. При постоянни тренировки с подходяща честота се подобрява дишането и работата на сърдечно-съдовата система. Повишава се естествената имунна защита на организма

Спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

 

КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   


БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: