ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYMM. I. T. MAX30

Multifunctional Interval Training

Интензивни, интервални тренировки натоварващи цялото тяло. Целта на този вид тренировка е премахване на излишните мазнини, повишаване издръжливостта, бързината и координацията, изпълнявайки различни комбинации от базови упражненкия, за определено време макс повторения. Да не забравяме добре оформеното тяло и увереността в себе си, че винаги можем и повече. След всяка тренировка ще се чувствате по-силни и пълни с енергия.... готови за още от това!!!!! Очакваме ви всеки понеделник от 19:30 в ЗЦ”АЯКС”!

 

Здравен и спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: