ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ПИЛАТЕСЗА УМА И ТЯЛОТО

Концентрацията, контролът, гъвкавостта, будността, формата, силата… Тези прекрасни характеристики са обединени с цел да ви дадат тялото, което винаги сте искали, само с помощта на силен ум и решителност. Обединяването на ума, тялото и духа чрез координирани усилия ще даде очакваните резултати, докато интегрирате пилатес във вашия живот.

Пилатес, основана от Джоузеф Пайлетс, се фокусира върху силата на „електроцентралата” на човека, която включва коремните мускули, кръста, задните части и слабините. Чрез малко повторения и най-разнообразни позиции и упражнения, тези, които практикуват пилатес често успяват да подобрят формата на тялото си, без да се преуморяват или да губят интерес.

Един от ключовете към успешна програма пилатес е да се фокусирате върху подходящия елемент, особено върху вашата „електроцентрала”. Като карате тялото и ума да работят заедно, вие придобивате визуална представа за тренировката си. Представете себе си така, както искате да изглеждате или, още по-добре, в желаната позиция. По този начин ще подобрите позата и увеличите физическата си сила, да не споменаваме вашата фигура.

Ползотворните ефекти от практикуването на пилатес са: стройно и оформено тяло, гъвкавост, бистър ум, мускулен тонус, добра поза, повече жизненост, намаляване и контрол над стреса.

Докато учите Пилатес, ще откривате много неща за себе си, които са били скрити зад напрегнатото ежедневие.

Здравен и спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

 

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: