ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYM


ВЪЗДУШНА ЙОГАЗАЩОТО Е ЕФЕКТИВНО

Мястото къдете всеки практикуващ може да претвори чудеса с тялото си, да освободи напрежението - физическо и ментално, да забрави тревогите и да се забавлява. Мястото където не е необходимо да се изключително гъвкави и да можете да закачите краката на ушите си :) Защо въздушна Йога? Защото тове е предизвикателство, защото е забавно и защото е ефективно! Защото ще ни помогне да застанем в пози в които не бихме могли, защото тялото ще изпита удивлението и ефекта от лекотата и грацията с която ще се обърнем с главата надолу.

Това е уникална техника която облекчава болките в раменете, гърба и кръста, разтяга целия гръбнак, удължава и огъвкавява торса, разтяга сухожилия и освобождава блокажи по цялото протежение на тялото, изгражда силна и гъвкава мускулатура. Всяко напрежение буквално се стопява и изцежда от нас.

Подходяща е и за начинаещи и неспортували до момента, така и за активно занимаващи се със Йога. Заедно ще придобием сила, гъвкавост, свобода в движенията, виталност и щастлива усмивка :) Въздушната йога не просто разтяга тялото, тя изгражда силни мускули облекчавайки болките в гърба, стяга коремните мускули така необходими ни за задържане в правилна позиция на органите в коремната кухина, избистря и "проветрява" ума ни и ни кара да "полетим" в букалния и преносния смисъл.

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: