ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYM

СОЛАРИУМШОКОЛАДОВО СЕКСИ

Виждаш около себе си бронзов загар и искаш да имаш този цвят на кожата по всяко време на годината, не само защото ще бъдеш повече от всякога обект на желание, а и защото ще се радваш на красивото си тяло облечено в здрава и сияеща кожа.
Ние ти предлагаме най-доброто решение за постигане и поддържане на твоя тен – вертикален солариум SUNN LINE.

Хелиотерапията е  едно от чудесата на съвременната наука. Тя спомага за активиране на синтезата на "витаминът на радостта" – D без да уврежда кожата, повишава имунната защита на организма, укрепва кожата и придава здрав и свеж вид за твоето високо самочувствие. За разлика от слънцето, светлинният спектър на солариума е филтриран и мощността на лъчите му е контролируема за всеки вид кожа.

Здравен и спортен център АЯКС ти препоръчва, преди да посетиш солариум да се консултираш с личния си лекар и да се срещнеш с наш инструктор, който ще ти състави индивидуален график на процедурите, съответстващ на твоя тип кожа.

Изчисли кой тип е твоята кожа и времето за ползване на солариум!

 

КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: