ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ЗА НАССПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!

Повече от 22 години и със своите над 15 вида спорт , 

Спортен център„Аякс“ е част от спортното ежедневие на всеки, който е избрал пътя на здравословния начин на живот.

 

Днес фитнесът не е краткотрайно увлечение или средство за трупане на мускули. Фитнесът е начин на живот. Все повече хора посещават спортните зали, за да подобрят своето физическо здраве, да са тонизирани и енергични. Да отидеш във фитнес залата вече е толкова нормално, колкото да отидеш до близкия супер. Защото, какво по-нормално от това да искаш всеки ден да се чувстваш свеж, тонизиран, с добро настроение и високо самочувствие. Какво по-добро то това тялото ти ежедневно да те зарежда с хормони на щастието /ендорфини/, само защото се грижиш добре за него.

ЦЕНТЪРЪТ РАЗПОЛАГА С ОБНОВЕН ФИТНЕС, МАСАЖНО СТУДИО, ЗАЛИ АЕРОБНИ СПОРТОВЕ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРАКТИКУВАТЕ – КАНГО ДЖЪМПС, КАЛАНЕТИКА, ФИТ ДЖЪМПИНГ, БОДИ АТАК, БОДИ БАР, ТАЕ-БО, ЗУМБА ФИТНЕС, ЗУМБА ТОНИНГ, ТАБАТА, МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ, ФУНКЦИОНАЛЕН ФИТНЕС, CLEVER FIT, АЕРО ЙОГА, КАКТО И ОБОРУДВАНИ ЗАЛИ ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ - КАРАТЕ КИОКУШИН, БОКС, КИК БОКС, МУАЙ ТАЙ, ММА, ЗАЛА СКУОШ, ТЕНИС НА МАСА И ДР.

 

Залата разполага с професионални инструктори, които могат да изготвят собствената ви индивидуална програма, хранителна диета и да ви препоръчат най-подходящия за вас спорт.

АЯКС е идеалното място за всеки, решил да спортува, да поддържа форма или да се раздели с излишните килограми.
 
Не се колебайте, ако сте начинаещи. Винаги има начало и то е към по-добър живот, изпълнен с енергия, радост и удоволствие, за да си в тялото, което обичаш!
 

Очакваме Ви на бул.“Демокрация“162, 

на гърба на Строителен техникум в

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ!”


Спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: