ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ОТГОВОРНОСТИ

Когато посещавате сайта на „АЯКС  - Спортен център” сървърът ни автоматично събира следната неперсонална информация: Интернет адреса на Вашият интернет провайдер и информацията за страниците, посетени на нашия сайт. Тази информация се използва за измерване броя на посетителите на сайта и кои от страниците са били най- полезни за потребителите за нуждите на статистиката ни.

Сървърът ни също така събира информация, която доброволно предоставяте, например е-mail адресът ви, на който изпращаме переодично информационен бюлетин. Тази информация се използва от нас единствено с цел да ви информираме редовно за новостите свързани с „АЯКС  - Спортен център” и не се споделя с трети страни по никакъв повод и/или начин.

http://ajax-sport.com/ използва подходящите мерки за сигурност срещу загубване, злоупотреба или подправяне на информация събирана от вас или от нашия сайт за да се чувствате сигурни и защитени.

В пълна степен и в съответствие със закона, „АЯКС  - Спортен център” предоставя този сайт и информацията в него такава, каквато е и не приема никакви (и изрично отхвърля всички) официални протести и не дава гаранции от каквото и да е естество, пряко или косвено, свързани с този сайт или информацията, съдържанието, материалите или продуктите, включени в сайта, включително гаранции за продаваемост и годността за конкретни цели. „АЯКС  - Спортен център” си запазва правото да променя цените, услугите или друга информация в този сайт без предварително известие.

С изключение на специално декларираното в този сайт и в пълно съответствие със закона, нито „АЯКС  - Спортен център”, нито неговите филиали, управители, служители или други представители ще се считат отговорни за каквито и да било вреди, възникнали от или във връзка с използването на този уеб сайт или информацията, съдържанието, материалите или продуктите включени в сайта. Това е всеобхватно ограничение на отговорностите които се отнасят до всички вреди от всякъкъв вид, включително (без ограничения) компенсации, директни, индиректни или последващи вреди, загуби на информация, пропуснати ползи, загуби или вреди на собственост както и оплаквания и претенции от трети страни. За избягване на недоразумения или съмнения, „АЯКС  - Спортен център” не носи отговорност за смърт или нараняване освен ако и единствено те са възникнали в резултат от престъпно нехайство на „АЯКС  - Спортен център”, неговите филиали, управители, служители или други представители.

Ако имате някакви въпроси във връзка с описаните тук правила и отговорности моля свържете се с нас.

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: