ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYMКАЛАНЕТИКАБЕЗ РИСКОВЕ!

Каланетиката е много популярен спорт, за хора, които обичат по-спокойния начин на живот. Тя е съчетание от упражнения за сила и гъвкавост, активизиращи най-големите мускулни групи, чрез фини пружиниращи движения. Извършват се с тройно забавено темпо и предизвикват съкращение и на най-дълбоко разположените мускулни групи.
Каланетиката укрепва тялото без риск от травми. При този тип аеробика липсват резки и внезапни движения, избягва се всякакъв натиск.

Въпреки лекотата на упражненията, ще усетиш как мускулите ти работят, защото движенията са с малка амплитуда и са невероятно ефективни. Така без рискови и изтощителни усилия бързо и ефективно ще изградиш силна и младежка фигура.
Независимо от възръстта, скоро ще се изумиш, че мускулите ти са в състояние да вършат неща, за които не си и подозирал. При това с изключително лесни за усвояване упражнения.

Приятната динамична музика ще ти даде допълнително настроение, за да се почувстваш комфортно, грижейки се за доброто си здраве и външен вид.

Спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.

 

КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

 

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: