ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

МАСАЖНО СТУДИОЩЕ ТЕ РАЗМАЖЕМ ОТ КЕФ!


Кожата е най-големия ти орган и е изпълнена с нервни окончания. Масажът ще ти помогне за отпускането на меките тъкани, ускоряването на  възстановителните процеси и релаксацията на тялото. Възстановяването на мускулите и тялото с масажни процедури след тренировки е просто несравнимо. Изключително подходящ при т. нар. “хронични оплаквания”. Например дълго мъчително главоболие често е преодолимо само поради неволното силно притискане на ръцете до участъци от главата. 

Един от мигновените и благотворни ефекти на масажа е чувството за дълбоко отпускане и покой. Това се дължи на факта, че масажа повишава нивото на серотонина, действащ антидепресивно и повишава работоспособността. Нивата на хормоните, причиняващи стрес - адреналин, норадреналин и др.  намаляват значително.

Някои от физическите преимуществата на масажа са намаляване на мускулното напрежение и предразположение към разтягане, подобрено кръвоснабдяване и лимфна циркулация, увеличаване на ставната мобилност и гъвкавост, подобрен тонус на кожата, ускорено заздравяване на нараняванията на меките тъкани, повишена концентрация, намаляване на тревогата, безпокойството и депресията.

Масажът може да се използва за успешно лечение на редица разстройства като тревога, артрит, болки в гърба, хронични болки, запек, депресии, главоболие, високо кръвно налягане, безсъние, затлъстяване, атонични и отпуснати тъкани и много други. Най-новите изследвания доказват, че няма по-добър начин да се предпазиш и избавиш от целулита и затлъстяването.

Твоята физика и психика са едно цяло. В нашето масажно студио ти се прави морфологична бланка, за да се определи психологичния ти тип и да се препоръча най-подходящия комплекс масажни процедури, за да доставиш удоволствие на тялото и душата си.

Свържи се сега с нашите рехабилитатори по телефона или на място, за да запазиш час за своята масажна процедура.

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: