ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ГРУПОВИ И КОРПОРАТИВНИ ПАКЕТИ

Новата ни оферта е разработена за фирми и организации и ти предлага изключително изгодни ценови пакети при закупуване на над 100 посещения месечно.

Основен фактор за прогреса и развитието на всяка фирма са човешките ресурси. В дългосрочните си програми водещите фирми залагат на здравословното хранене, обезпечаване на активен отдих, възстановяване на физическата кондиция и премахване на стреса на своите служители. Хората в добра физическа форма и повишено самочувствие са много по-производителни, креативни, мотивирани и боледуват рядко.

Почти 10 годни ние от Спортен център АЯКС – Бургас предлагаме разнообразни форми за спорт на хора от всички възрасти и професии. Квалифицираните ни инструктори следят и консултират нашите клиенти за здравословно хранене, правилни тренировъчни програми, програми за развитие на мускулна маса и индивидуални планове.

Залите ни за тренировка са оборудвани с най-съвременни уреди Technogym. Сауната, солариумът Sun Line, масажното студио Absolute Beauty и Скуош корта са на разположение, за да направят спортуването за теб и твоя екип едно приятно изживяване.

    

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: