ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM


Какво е Kangoo Jumps?


"В продължение на години се стараехме да открием идеалните за дома фитнес уреди, които биха могли да предоставят ефективна и пълноценна тренировка, заемайки малко пространство и същевременно да са и вид забавление. Kangoo Jumps са всичко това !!!

Предимства:

Kangoo Jumps отговарят и на най-взискателните критерии, за които можете да се сетите.

1.Простота: Kangoo Jumps са толкова лесни за употреба от всеки един човек, на всяка възраст, навсякъде и по всяко време...

2. Безопасност: Kangoo Jumps са обувките с най-слабо негативно въздействие в целия свят. Те предпазват (всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.

3. Най-висока ефективност: Научните проучвания, направени именно от НАСА, показват, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок.

4. Най-приятните: Обикновеното упражнение е скучно и болезнено. Не и с Kangoo Jumps! Когато сте върху тях, вие ще се насладите на всяка минута!

5. Без изчерпване: Повечето хора се отказват от упражненията, тъй като изпитват болка и изтощение. Не и с Kangoo Jumps, тъй като ние ви уверяваме, че винаги ще запазите нивото на комфорт. Изпълнявайки упражненията внимателно, със свое собствено темпо, вие винаги се наслаждавате на тренировката. След една седмица ще забележите разликата и ще продължите да увеличавате времето за упражнения върху Kangoo Jumps.

6. Заемат малко пространство: Kangoo Jumps са иначе казано "фитнес зала в торба". Те отговарят на всички изисквания за пълноценна тренировка на тялото. Това означава, че не е нужно да си запълвате дома с голямо и скъпо фитнес оборудване. Колкото и малко да изглежда, 2-3 квадратни метра е всичко, което е необходимо за вашата тренировка с Kangoo Jumps

7.Спестяване на време: Лекото упражнение с Kangoo Jumps за най-малко 3 минути, 2 пъти на ден, ще ви поддържа в добра форма.

8. Body&Mind Баланс: Kangoo Jumps неизбежно предизвикват положителни емоции като по този начин се противопоставят на стреса.

9. Мотивация: Просто включете любимата си музика и ще почувствате нужда да потанцувате на вашите Kangoo Jumps.

10. Универсалност: Kangoo Jumps може да се използват по много различни начини - на закрито, на открито, върху всякакви повърхности, за джогинг, игри и т.н. Така, че вие никога няма да се отегчите.

11. Икономически изгодни: Kangoo Jumps струват значително по-малко, отколкото повечето други уреди за упражнения. И ако в допълнение се замислите за спестяване на време, пространство и карта за фитнес...



Спортен Център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.


БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: