ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ЗУМБА - ФИТНЕСЗАБАВЛЯВАЙ СЕ, ДОКАТО ОТСЛАБВАШ!


ЗУМБА е най-ефективната, иновативна и емоционална тренировка, предназначена за всички – тя е забавна, лесна, различна и ефективна.

ЗУМБА е курс по фитнес танци, който включва латино и международна музика. Танцови движения, създаващи динамична, вълнуваща, ободряваща и ефективна фитнес система.

ЗУМБА курсът включва някои от основните принципи на аеробиката, интервални тренировки и такива за издръжливост, за да увеличи изразходваните калории, да допринесе за сърдечно-съдовото състояние и общото тонизиране на тялото. Според водещи фитнес инструктори за 1 час ЗУМБА се изгарят между 700 и 900 калории и се извървяват между 6 и 11км. Движенията са лесни за следване, не ви е нужна координация като при обикновената аеробика. Не е нужно и да си търсите партньор за танци .

ЗУМБА е страхотен начин за поддържане на добра физическа форма и курс, който същевременно ви зарежда с настроение. Тук участват всички части на тялото и основни мускулни групи и, разбира се, най-важният мускул на тялото – сърцето.

Усетете музиката, наслаждавайте се на движенията, присъеденете се към партито, наречено ЗУМБАААА!!!

Спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

 

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: