ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ
ДРУГИ

TECHNOGYM

АЕРОБИКАКЛАСИКАТА

Не случайно аеробиката е добила такава популярност по света и вече десетки години е един от най-предпочитаните спортове за разтоварване и поддържане на добра фигура.
Развива издръжливостта, силата и гъвкавостта. Най-голямата част от тристепенния комплекс е за изгаряне на мазнините и укрепване на сърдечната дейност.

Във втората част се включват упражнения за различни мускулни групи, а накрая интензивен комплекс с най-доброто за коремната преса.
Значително ще подобриш сърдечно-съдовата дейност на организма, ще повишиш тонуса си, а доброто настроение ще е винаги с теб.

Приятната динамична музика ще ти даде допълнително настроение, за да се почувстваш комфортно, грижейки се за доброто си здраве и външен вид.
Да поддържаш тегло, да свалиш килограми, да се раздвижиш, да станеш по гъвкав, да добиеш сила и издръжливост – всичко това и много настроение ще ти даде Аеробиката.
Изключително подходяща за начинаещи и средно напреднали. За разлика от Високодинамичната аеробика, тук темпото е малко по-умерено.

Спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.

 


КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

СПОРТЕН ЦЕНТЪР “АЯКС”

 

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЗА ФИТНЕС, АЕРОБНИ И БОЙНИ СПОРТОВЕ С ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУКТОРИ!
Повече от 23 години и съ...

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: