ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYM

ФИТНЕССТЕГНАТ, ЗДРАВ, СИЛЕН, КРАСИВ

Каквато и да е твоята цел - да станеш по-здрав, по-стегнат, да хвърлиш няколко килограма или да повишиш жизения си тонус – фитнесът ще ти даде решение.
Сравнително млад, този спорт намира все повече почитатели. Посредством него може да тренираш всеки един мускул на тялото си, да съсредоточиш усилията си в определени области, които искаш да развиеш или просто да работиш за общия си тонус. С успех можеш да увеличиш мускулната си маса, да премахнеш излишните килограми или просто да се чувстваш свеж и енергичен.

В здравен и спортен център “Аякс”ще откриеш перфектно оборудвана фитнес зала с уреди на световноизвестната марка TECHNOGYM.
Само след няколко посещения на фитнес ще намалиш значително нивото на стреса, ще повишиш физическата си издръжливост, тялото ти ще започне да се променя към желаната посока, жизненият ти тонус ще се повиши, а това неизбежно ще те направи по-самоуверен и щастлив.

Здравен и спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

 

КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   БЪРЗИ ВРЪЗКИ:


  
ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: