ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYM

АНТИЦЕЛУЛИТНА ГИМНАСТИКАИЗХВЪРЛИ ОБЕЛКИТЕ ОТ ПОРТОКАЛ :)


Целулит!? Не го обичаш. Ние също!

Един от най-често срещните, дразнещи и непривлекателни проблеми на женската фигура.

Антицелулитната ни програма ти дава възможност да работиш върху всички части на тялото, където е силно изразено натрупването на целулит - краката, ръцете, талията, корема и седалището. Упражненията са ефикасни и лесно достъпни, не изискват специални умения и при редовното им изпълнение, съчетани с подходящ хранителен режим, шансовете да го победиш са реални.

С нашия антицелулитен комплекс не атакуваш само проблемните зони на тялото си. Чрез него ще се почувстваш здрав, тонизиран, със самочувствие и зареден с оптимизъм.

Не е нужно да имаш целулит, за да се предпазиш от него. За това избери този аеробен спорт, ако искаш да имаш тялото, което обичаш и да го виждаш всеки ден, такова, каквото искаш да бъде.

Здравен и спортен център "Аякс" те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашите инструктори по телефона или на място, за да разбереш подробности.


КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

PDF     HTML


БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: