ЗА ДА СИ В ТЯЛОТО, КОЕТО ОБИЧАШ
НАЧАЛО
СПОРТОВЕ И УСЛУГИ
ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И ДОБАВКИ
ДРУГИ

TECHNOGYMТАЕ-БОЗА ДА СЕ РАЗКЪРШИШ ЯКО!

Изключително популярен модерен аеробен спорт за всеки тип хора, живеещи на пълни обороти, които искат да запазят своя млад дух, добра форма и настроение.
В основата му е  древния боен спорт Карате. Тае-Бо съчетава в себе си аеробика, каланетика, степ-аеробиката, фитнес, бягане и танцувални елементи.
Надъхващ, забавен, взимащ дъха, този аеробен спорт не само ще поддържа идеалната ти форма, но и ще повиши значително твоето самочувствие. Гъвкавостта и грацилността на тялото ти бързо ще се забележат сред твоите познати. Тае-Бо развива и поддържа в добра форма всички мускулни групи на тялото. Всеки път когато удряш с ритник въображаем противник, ще чувстваш адреналина да нахлува в тялото ти. Динамичната музика на която се изпълнява програмата от упражнения ще те накара да се почувстваш като във нощен клуб - сред нови приятели, весели емоции и много, много движение.

Инструктор по Тае-Бо в здравен и спортен център "Аякс" е сенсей Гергана Апостолова - III дан по Карате Киокушинкай, Световна, Европейска и шесткратна шампионка на Америка в дисциплина "ката" .

Здравен и спортен център “Аякс” те предупреждава, че резултатите от тренировките са строго индивидуални и зависят от естествените дадености на организма, теглото, здравословното състояние, режима на хранене и волята ти. Не очаквай чудесата да се случат веднага. Едно от качествата които развива спорта е търпението и волята да постигнеш желаната цел.

Свържи се сега с нашия инструктор по телефона или на място, за да разбереш подробности.

 


КАК ДА ЗАПОЧНА?
(онлайн инструкции)

   

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ:

ПРОМОЦИИ

НОВИНИ

Приятели на нашия спортен център, не забравяйте, че с вашата МултиСпорт карта, можете да посещавате нашия обект и да се включите в множеството активности, предлагани в СКАС „АЯКС“. Очакваме ви!

прочетете още »


АБОНИРАЙ СЕ

Получавай известия по e-mail от спортен център "Аякс" за новости, промоции, промени в графици, цени и други.

Въведи твоя e-mail: